Sample Service

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de sample service van Beste Koop Tegels. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de service haalt en een weloverwogen keuze maakt, zijn hier enkele belangrijke aandachtspunten en tips om in overweging te nemen:  

Alle samples zijn normaliter 10x20 cm groot, deze samples vertegenwoordigen mogelijk dus slechts een klein gedeelte van de totale tegel. Het doel van de sample is het geven van een eerste indruk van de tegel, een sample zal niet de tegel in zijn volledigheid weergeven tenzij de volledige tegel kleiner is dan deze afmeting.  

Om de juiste tegels te kiezen voor jouw woning of werkomgeving zijn onze samples een handig hulpmiddel. Ze geven een goede impressie van de kleur, afwerking en eventueel structuur en hoe dat er in jouw omgeving uit zou kunnen zien. Vanwege het productieproces van tegels, maar ook de schakeringen die in elke tegel afzonderlijk van toepassing kunnen zijn, is het mogelijk dat de samples soms afwijken van de tegels die je uiteindelijk geleverd krijgt. 

Natuurlijke en kunstmatige lichtomstandigheden kunnen de perceptie van kleuren beïnvloeden. Het is dus mogelijk dat de kleur van de tegel in verschillende ruimtes veranderd.  Wij raden aan om de sample in de beoogde ruimte te bekijken voordat je een beslissing neemt.  

Maak de uiteindelijk keuze voor tegels altijd aan de hand van volledige tegels. Laat de verwerking bij twijfel altijd aan professionals over. Onze dealers zijn gespecialiseerd, er kan niets op tegen hun jarenlange ervaring en vakkennis. Laat je goed gericht adviseren door een Beste Koop Tegels dealer. Vind hier een dealer van Beste Koop Tegels.
  

Iedere sample kost €2,50, de verzendkosten bedragen €4,95. In ieder doosje kunnen maximaal 4 samples, de verzendkosten blijven bij 1, 2, 3, of 4 samples dus gelijk.  

Bekijk dealers